Home COVID-19

COVID-19 retningslinjer for aktiviteter i Rudkøbing Badmintobklub:

Læs retningslinjerne (opdateret 28/10):

Efter statsministerens pressemøde den 23. oktober kommer her retningslinjerne for deltagelse i aktiviteter i Rudkøbing Badmintonklub:

Banelejere, som anses som lukkede grupper, kan fortsat spille på deres aftalte tider, når nedenstående respekteres – bemærk reduceringen på 5 minutter.
Hver enkelt bane er tydeligt afgrænset med markeringsbånd. Det er kun tilladt for banens lejere at befinde sig på den lejede bane inden for det pågældende tidsrum. Banelejen er reduceret til 55 minutter. Når banelejen ophører, forlades banen umiddelbart derefter.
Al færdsel mellem de to banehalvdele skal ske under nettet. Spillerne må ikke betræde andre baner.
Det afgrænsede område, herunder banen og publikumsafsnittet bagved, må ikke betrædes af næste hold før samtlige spillere har forladt området. Undgå at blande jer med andre grupper på gangarealet.
Alle generelle retningslinjer om afstand og afspritning overholdes fortsat. Har man symptomer bliver man hjemme!

Ungdom:
Børn under 21 år er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet på 10 personer, og kan derfor opretholde træningen.
Der må kun være få forældre i hallen, og de skal sidde som publikum. Der er mulighed for at nyde en kop kaffe i Langelandshallens Cafeteria – HUSK at bære mundbind.
Spørgsmål rettes til Kim Heinrich – Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Der er udsendt særskilt info til spillerne på 60+holdet
Spørgsmål rettes til Jens Kortermann – Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Vi har forsøgt med ovenstående tiltag, for at kunne opretholde muligheden for spil for klubbens medlemmer. Bemærk at retningslinjerne kan ændres med kort varsel.

Generelt for alle besøgende til badminton i Langelandshallen:

Der skal bæres mundbind af alle over 12 år, når man træder ind ad hoveddøren.

Spillerne bærer mundmind indtil de påbegynder træningen i hallen.

Vandflasken er fyldt hjemmefra for at minimere besøgende på toiletterne.

Omklædning og bad foregår hjemmefra. Omklædningsrummene er aflåst.

Hvis der er ubenyttede baner, brug dem til at opnå afstand til de øvrige grupper.

Brug hyppigt afspritning ved de opstillede spritdispensere.

Mødetid er på normalt starttidspunkt – undgå at komme i hallen før dette tidspunkt og mød omklædt. Dog er baneleje reduceret med 5 minutter mod slutningen, for at undgå at spillerne mødes på gangarealer.

Brug af cafeteriet efter træningen sker på baggrund af spillernes egen vurdering af risiko.

Vi opfordrer alle medlemmer til at hente app’en Smittestop.

Læs DGI's anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med badminton i hallen

På vegne af Bestyrelsen i Rudkøbing Badmintonklub