Home Historik

Historik

Rudkøbing badmintonklub modtager d. 11 januar 2017, 10.000 kr. af Nordeafonden til hjælp til klubtøj og ungdomsstævner.

Klubben starter 60+ badminton fra oktober 2016

RBK's deltagelse i LM 2016.

Rudkøbing badmintonklub fik igen i år 6 spillere udtaget til LM, 3 havde i år mulighed for at deltage. De deltagende var Mikkel Petersen, Emil Pilegaard og Ida Pilegaard. Ida Pilegaard fik en flot 3 plads i single for U11.

Sæsonen 2014/2015

Nordeafonden vælger at støtte Rudkøbing Badmintonklub med 10.000 kr. i forbindelse med redskaber til "Sundhed og motorik"

Rudkøbing Badmintonklub får nye net, Fynske Bank giver 15.000 kr. og Langelandshallen giver 9.000 kr.

RBK's deltagelse i LM 2015.

Rudkøbing badmintonklub fik udtaget 6 spillere til Landsmesterskaberne, 4 har valgt at deltage. Det første Landsmesterskab er blevet afholdt i Holsted hvor Emil Pilegaard fik en flot 5 plads i single og præsterede en 1 plads i double. Tillykke til Emil.

De sidste 3 spillere Caroline Didriksen, Mads Thejl og Simon Petersen deltog i Frederecia d. 14 og 15 marts, hvor Caroline også fik en fortjent 1. plads i double. Tillykke til Caroline.

Sæsonen 2013/2014

Tuborgfondet jpg
Vi kan med glæde meddele, at Tuborgfondet har bevilget
penge til indkøb af et fugtskab til opbevaring af fjerbolde.
Vi kan i badmintonklubben dermed tilbyde bolde af en
væsentlig bedre kvalitet. Klubben modtog fugtskabet midt i
Januar, og det er allerede taget i brug. En tydelige forbedring
af boldene kan ses allerede.
Rudkøbing Badmintonklub takker Tuborgfondet.